Νεά - Ανακοινώσεις

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κο Τόρη Γεώργιο, που για ακόμη μία φορά στέκεται έμπρακτα δίπλα μας, παραδίδοντας μας ένα Δίχτυ Διάσωσης, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο, την επιχειρησιακή ικανότητα του Διασωστικού μας Σκάφους.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε είδη ένδυσης και υπόδησης στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών

Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ, και τον Πρόεδρο της κο Ζυγούρη Νικόλαο, που τυγχάνει να είναι και ενεργό μέλος μας στο Τμήμα Διάσωσης στο Υγρό Στοιχείο, για την πολύτιμη δωρεά τους με την οποία πραγματοποιήθηκε η συντήρηση και επισκευή του Καταδυτικού Εξοπλισμού του τμήματος Υγρού Στοιχείου της ομάδας μας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων κο Κοπάνα Αργύριο, που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας, δίνοντας μας χρώματα και υλικά βαψίματος που θα χρησιμοποιηθούν για την συντήρηση των Κτιριακών Εγκαταστάσεων που στεγάζεται η ομάδα.

Το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας & Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας, παρέδωσε στην πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη, ποσότητα απορρυπαντικών που θα διατεθούν σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κάλυψη για θέματα που άπτονται στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μεταξύ της Π.Α.Ε ΒΟΛΟΣ και της Π.Α.Ε ΑΕΛ, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ανταποκρίθηκε θετικά στην κλήση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, και συνέδραμε επικουρικά με έξι διασώστες στην προσφορά κρεάτων από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου προς τους δικαιούχους συμπολίτες μας.