Νεά - Ανακοινώσεις

 

Η Τμηματάρχης του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, Ζωή Παππά επισκέφθηκε χθες το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου» και παρέδωσε είδη ρουχισμού, για τις ανάγκες των παιδιών.

Ο σεβασμός μας στο έργο των πυροσβεστών, απεριόριστος. Υποστηρίζουμε, βοηθούμε, συντασσόμαστε μαζί τους σε κάθε περιστατικό. Τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν και ευχόμαστε τα 20 πυροσβεστικά οχήματα που παραδόθηκαν σήμερα από την Παπαστράτος με την υποστήριξη της Ε.Ο.Δ να τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο τους.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας κ Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αλμυρού (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αλμυρού)

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε είδη ρουχισμού, υπόδησης κ κλινοσκεπάσματα στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου (Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου)

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας συμμετείχε στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/6/20 με κύριο θέμα την Πυρασφάλεια των περιοχών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας θα συμβάλλει με όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει στις περιπολίες για την...

Με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας δίνει το παρόν στην κάλυψη του αγώνα Π.Α.Ε Βόλος - Π.Α.Ε Ξάνθη στο τομέα των Πρώτων Βοηθειών. Στην κάλυψη του αγώνα συμμετείχαν 7 διασώστες με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας συμμετείχε στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/6/20 με κύριο θέμα την Πυρασφάλεια των περιοχών στην περιοχή ευθύνης του Δήμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας θα συμβάλλει με όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει στις περιπολίες για την...

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας κ Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέλαβε μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αλμυρού (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αλμυρού) .

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για συμμετοχή στο σεμινάριο, το τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει εκ νέου πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα...