Νέα - Ανακοινώσεις

Ενημέρωση και άσκηση σεισμού πραγματοποιήθηκε από διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας στο ΚΔΗΦ ΑΜΕΑ Βόλου. Όλοι οι συμμετέχοντες φίλοι μας, ενημερώθηκαν για το πως μπορούμε να προστατευτούμε από το φυσικό φαινόμενου του σεισμού, καθώς και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία άσκηση εξομοίωσης εκκένωσης των εγκαταστάσεων, στην περίπτωση εμφάνισης του...

Μετά από πρόσκληση του Α.Σ.Ε.Α. Βόλου Κένταυρος, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ανέλαβε την Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών, στο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΟΥ 2022 - 2023" Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που πραγματοποιήθηεκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς Βόλου στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε είδη ένδυσης κ κλινοσκεπάσματα στον * Εσταυρωμένο* ( σύλλογο συμπαράστασεως κρατουμένων ).

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας μετά από πρόσκληση του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Ταξχο Μιλτιάδη Αλεξάκη, παραβρέθηκε στην Δοξολογία που τελέστηκε για τον προστάτη της Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, καθώς και στην αρτοκλασία που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας στο νηπιαγωγείο του αεροδρομίου της 111 Πτέρυγα Μάχης παρουσίασε το πρόγραμμα "Μαθαίνω να προστατεύομαι από τους σεισμούς".

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε ενεργά στην "Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς" με ενημερωτικό περίπτερο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στο κέντρο του Βόλου. Εκπαιδευτές και μέλη της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας βρέθηκαν εκεί από το πρωί σε μία προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στην αναγκαιότητα εκπαίδευσης της...

Ολοκληρώθηκε το εξειδικευμένο πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης πάνω στην «Παιδιατρική Βασική Υποστήριξη Ζωής» ERC EPBLS, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.

Πραγματοποιήθηκε στο 6o ΓΕΛ Βόλου η ημερίδα που είχε σαν θέμα τις "Πρώτες Βοήθειες στην καθημερινότητα". Οι μαθητές & καθηγητές είχαν την δυνατότητα τόσο να ενημερωθούν για την αντιμετώπιση πιθανών καταστάσεων που χρίζουν Πρώτων Βοηθειών, στην καθημερινότητα, στο σχολείο και στο σπίτι, όσο και να έρθουν σε επαφή με τα ειδικά εκπαιδευτικά...


Βρείτε μας στα Social Media