Νεά - Ανακοινώσεις

 

Το τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσει στις 30 Μαρτίου 2020 το πιστοποιημένο πρόγραμμα Emergency Oxygen Provider της EMP Medic First Aid στον Βόλo. Το πρόγραμμα που έχει διάρκεια 5 ωρών, απευθύνεται σε Πολίτες & Διασώστες και περιλαμβάνει την χορήγηση Οξυγόνου εκτάκτων αναγκών, τη χρήση των μέσων και...

Tο τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Επίσης η πιστοποίηση...

Για ακόμη μία αγωνιστική η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε σε θέματα Πρώτων Βοηθειών τoν εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με την Α.Ε.Λ. Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ήταν εκεί με 6 διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό τόσο στις κερκίδες του γηπέδου όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ευχαριστούμε τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου "Θέτις" , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας για συλλογή ειδών ένδυσης και πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε δομές της πόλης μας κ σε οικογένειες που έχουν ανάγκη..!!

Το τελευταίο μάθημα της Βασικής Σχολής Νέων Διασωστών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας παρακολούθησαν σήμερα οι συμμετέχοντες. Η σημερινή θεματική περιείχε την παρουσίαση της χρήσης των Drone στον τομέα της διάσωσης, στην οποία παρακολούθησαν τόσο θεωρία όσο και μία πρακτική εξάσκηση γνωριμίας με το αντικείμενο. Ευχαριστούμε πολύ τον εκπαιδευτή κο Βορνίτη Νίκο...

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας για συλλογή ειδών ένδυσης κ υπόδησης που θα δωθούν σε δομές της πόλης μας κ σε οικογένειες που έχουν ανάγκη..!!

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας συνεχίζει τις εκπαιδεύσεις για την αντιμετώπιση του σεισμού, στους μικρούς της φίλους. Ευχαριστούμε το 9ο Νηπιαγωγείο Βόλου για την πρόσκληση.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε κλινοσκεπάσματα κ είδη ρουχισμού στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου (Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε το γεύμα αγάπης στο ίδρυμα " Άσπρες Πεταλούδες" της πόλης μας. Το γεύμα ήταν προσφορά των εστιατορίων "ΕΒΕΛΙΝ" και "ΤΟΡΟΝΤΟ" των αδελφών Αθανασού και έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας. Με την ευκαιρία αυτή μέλη της ομάδας μας ξεναγήθηκαν στους...

Για ακόμη μία αγωνιστική η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε σε θέματα Πρώτων Βοηθειών τoν εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με την ΠΑΕ Λαμίας. Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ήταν εκεί με 5 διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό εντός του αγωνιστικού χώρου.