Νέα - Ανακοινώσεις

Ευχαριστούμε τον Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας για την προσφορά καυσίμων για τα επιχειρησιακά μας οχήματα! Η προσφορά σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την in-action.int για την ευγενική τους χειρονομία, την χορηγία ενός μηχανήματος VHF-UHF – Αναμεταδότη το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες κάλυψης των επικοινωνιών τόσο της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας όσο και της Πανελλήνιας Διασωστικής Συχνότητας στην αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών.

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΔΩΣΗΣ σήμερα μας προσέφερε νερό εμφιαλωμένο και οι μικροί μας έτρεξαν να βοηθήσουν. Γιατι τα παιδιά ξέρουν ποιοι είναι οι φίλοι εθελοντές μας της ΕΟΔ ! Είναι πάντα στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε θερμά!"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υγειονομική κάλυψη στην εμποροπανήγυρη (παζάρι) του Αλμυρού από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.Μετά από πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού, η ομάδα βρισκόταν εκεί καθημερινά με πιστοποιημένους διασώστες, και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Ενημέρωση για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και την χρήση του Εξωτερικού Αυτόματου Απινιδωτή (ΑΕΑ) ανοιχτή για όλους τους κατοίκους, πραγματοποιήθηκε από διασώστες - εκπαιδευτές Πρώτων Βοηθειών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας στο Στεφανοβίκειο (χώρος πρώην Δημαρχείου).

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», καθώς και την εταιρία LEROY MERLIN για την ευγενική τους χειρονομία, την χορηγία ενός αλυσοπρίονου CS-2511TES ECHO το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του πεζοπόρου τμήματος Δασοπυρόσβεσης του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε υγειονομικά το Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στις 7 & 9 Αυγούστου με σκοπό την στήριξη του Ορφανοτροφείου Βόλου και της ΕΛΕΠΑΠ.

Βρείτε μας στα Social Media