Νεά - Ανακοινώσεις

 

Το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας & Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας, παρέδωσε στην πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κα Σοφία Χάλαρη, ποσότητα απορρυπαντικών που θα διατεθούν σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κάλυψη για θέματα που άπτονται στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μεταξύ της Π.Α.Ε ΒΟΛΟΣ και της Π.Α.Ε ΑΕΛ, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ανταποκρίθηκε θετικά στην κλήση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, και συνέδραμε επικουρικά με έξι διασώστες στην προσφορά κρεάτων από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου προς τους δικαιούχους συμπολίτες μας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τον κο Δουλόπουλο και την εταιρία απορρυπαντικών Kristal για την προσφορά ποσότητας απορρυπαντικών που θα διατεθούν σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέλαβε τρόφιμα από την διαδικτυακή Ομάδα *Χαρίζω με Αγάπη* , τα οποία θα μοιραστούν σε οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε την *Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου* για την προσφορά της στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας κ συγκεκριμένα στο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών, σε καινούργια είδη υπόδησης αλλά παιχνιδιών που μοιράστηκαν σε οικογένειες της πόλης μας που έχουν ανάγκη!

Tο τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας σε συνεργασία με την διαδικτυακή Ομάδα Μαμάδες Ν. Μαγνησίας συγκέντρωσε πασχαλινές λαμπάδες, διάφορα γλυκίσματα κ δώρα, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλες τις γλυκές μανούλες που είχαν τη...