Νεά - Ανακοινώσεις

 

Παρουσίαση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης, χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή και Πρώτων Βοηθειών, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά το Σάββατο 24/7/21 στους παραθεριστές του Στρατιωτικού Κ.Α.Α.Υ. στο Μαλάκι Μαγνησίας.

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε σε θέματα που άπτονται των Πρώτων Βοηθειών, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην εξωτερική αυλή του πολυχώρου διεξαγωγής Εκδηλώσεων Lab Art. Για την κάλυψη χρησιμοποιήθηκαν πέντε πιστοποιημένοι διασώστες και πλήρης εξοπλισμός Πρώτων Βοηθειών.

Μετά τις τακτικές αρχαιρεσίες τις 07/07/21 πραγματοποιήθηκε η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Μαγνησίας την 13/07/2021 και με την ομόφωνη απόφαση των μελών του συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω δομή.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ιατρό γεν. Χειρουργό και Βουλευτή Μαγνησίας κο Μαραβέγια Κωνσταντίνο, που στέκεται έμπρακτα δίπλα μας, παραδίδοντας μας δύο ζευγάρια αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινιδώσεως (Patch), για τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή του επιχειρησιακού μας σκάφους, διατηρώντας με αυτό τον...

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας στην υπηρεσία και της Π.Υ. Βόλου, συνέδραμε σημαντικά με περιπολίες πυρασφαλείας με περιοχή ευθύνης Αλυκές - Σωρό - Νότιο Πήλιο - Χάνια, καθ' όλη τη διάρκεια του Σ/Κ που είχε δείκτη επικινδυνότητας βαθμού 3.

Για ακόμη μία χρονιά η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε σε θέματα που άπτονται των Πρώτων Βοηθειών την Πανελλήνια Ιππική συνάντηση και παρέλαση που διοργάνωσε ο Ιππικός Όμιλος, Βόλου και πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου.