Νεά - Ανακοινώσεις

 

Το τμήμα Υγρού Στοιχείου της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας, μετά από κλήση του Λιμεναρχείου και του χαμόγελου του παιδιού συνέχισε για δεύτερη ημέρα τις έρευνες, πλέον στην θαλάσσια περιοχή Άναυρος - Πλάκες - Αγριά - Πευκάκια για τον 40χρονο αγνοούμενο. Στις έρευνες συμμετείχε το Διασωστικό σκάφος της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας με 4μελές πλήρωμα και πλήρη διασωστικό...

Τα Playout συνεχίζονται και η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας δίνει το παρόν και στην κάλυψη του αγώνα Π.Α.Ε Βόλος - Π.Α.Ε Λαμίας στο τομέα των Πρώτων Βοηθειών. Στην κάλυψη του αγώνα συμμετείχαν 6 διασώστες με πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Ένα ακόμη πιστοποιημένο σεμινάριο υπό την αιγίδα του οργανισμού πιστοποίησης EMP Medic First AID πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου, από την Εκπαιδευτική Ομάδα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας.

Το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας πραγματοποίησε χθες εκπαίδευση στα νέα μέλη της ομάδας Drill του τμήματος (ομάδα διείσδυσης & απεγκλωβισμού από ερείπια) στον χειρισμό μηχανημάτων διάτρησης, κοπής καθώς και στις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης και εκκένωσης.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ Ηρακλής, για την χορηγία 80 Lt καυσίμου που θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την κάλυψη του Δρομικού γεγονότος μνήμης «For Katerina run» όσο και για την προγραμματισμένη άσκηση Θαλάσσιας Διάσωσης που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο.

Η Τμηματάρχης του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, Ζωή Παππά επισκέφθηκε χθες το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου» και παρέδωσε είδη ρουχισμού, για τις ανάγκες των παιδιών.

Ο σεβασμός μας στο έργο των πυροσβεστών, απεριόριστος. Υποστηρίζουμε, βοηθούμε, συντασσόμαστε μαζί τους σε κάθε περιστατικό. Τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν και ευχόμαστε τα 20 πυροσβεστικά οχήματα που παραδόθηκαν σήμερα από την Παπαστράτος με την υποστήριξη της Ε.Ο.Δ να τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο τους.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας κ Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας παρέδωσε παιδικό αναπηρικό αμαξίδιο στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αλμυρού (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αλμυρού)