Νέα - Ανακοινώσεις

Σε ετοιμότητα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας λόγω της κακοκαιρίας "Διομήδης" που πλήττει τον Νομό. Από το πρωί είναι στελεχωμένο το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας με 5 διασώστες, ενώ από νωρίς το απόγευμα μέχρι και αυτή την ώρα δύο κλιμάκια με τα επιχειρησιακά οχήματα και άλλους 8 διασώστες κινούνται σε περιοχές του Βορείου και Νοτίου...

Παρούσα όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων. Φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε υγειονομικά όχι την τελετή στο λιμάνι του Βόλου όπως συνήθως, αλλά τις τελετές τόσο της Κάτω Γατζέας όσο και των Καλών Νερών του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος Π.Α.Ε Βόλος - Π.Α.Ε Παναθηναικός από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας. Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας συμμετείχε με τέσσερεις διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Υγειονομική κάλυψη της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της "Κιβωτού του Κόσμου" από τους Διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας. Είναι τιμή μας, σαν Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας να υποστηρίζουμε στο βαθμό που μπορούμε, το θεάρεστο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

Ένα ακόμη Σ/Κ εκπαίδευσης στα πλαίσια του Βασικού Σχολείου Εκπαίδευσης νέων διασωστών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ολοκληρώθηκε. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις βασικές αρχές και τεχνικές της Ορεινής Διάσωσης. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές Ορεινής Διάσωσης, από την Ε.Ο.Δ Κοζάνης για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η Βασική Εκπαίδευση Νέων Διασωστών...

Οι διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, παρευρέθηκαν στο χώρο εκδηλώσεων του Valis Resort and Spa και κάλυψαν υγειονομικά την τελετή της δημιουργίας του νέου τμήματος των AHEPA στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.