Νέα - Ανακοινώσεις

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε ενεργά στην "Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς" με ενημερωτικό περίπτερο στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στο κέντρο του Βόλου.

Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας στο νηπιαγωγείο του αεροδρομίου της 111 Πτέρυγα Μάχης παρουσίασε το πρόγραμμα "Μαθαίνω να προστατεύομαι από τους σεισμούς".

Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου BEACH & VOLLEBALL Βόλου "ΑΡΓΩ" και συμμετείχε στην Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών του τουρνουά προετοιμασίας Volley αντρών που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς και συμμετείχαν ομάδες από την Λαμία, Τρίκαλα και Βόλο.

Την Παρασκευή 08/10 πραγματοποιήθηκε από την εκπαιδευτική ομάδα της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας, 3ωρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στους προπονητές και γυμναστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο κέντρο εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.

Κάλυψη για θέματα που άπτονται στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου, μεταξύ της Π.Α.Ε Νίκη Βόλου και της ΠΑΕ Εργοτέλης, από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών και τη βασική υποστήριξη ζωής εκπαιδεύτηκαν τα στελέχη της ΑΕΔΕΠ σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου από την Εκπαιδευτική Ομάδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Μαγνησίας.