Νέα - Ανακοινώσεις

Παρούσα όπως κάθε χρόνο η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σε αντίθεση με άλλες χρονιές η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας κάλυψε υγειονομικά όχι την τελετή στο λιμάνι του Βόλου όπως συνήθως, αλλά την τελετή στο λιμανάκι της Κάτω Γατζέας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη όλων των αρμοδίων φορέων και συμμετεχόντων, στο πλαίσιο της ετήσιας άσκησης ασφάλειας που διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΒ.

Παρουσίαση & Άσκηση σεισμού στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Ιωνίας (ΕΝ.Ε.ΕΓΥ.Λ) πραγματοποιήθηκε από διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας έδωσε είδη ένδυσης κ κλινοσκεπάσματα στη *Δίοδο * Πρόγραμμα Υποστήριξης Πλημμυροπαθών για τον νομό Μαγνησίας

Μετά από πρόσκληση του Γραφείου Τύπου του νέου εκλεγμένου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Δημήτρη Κουρέτα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ήταν παρούσα στην παρουσίαση του σχεδίου για την Πολιτική Προστασία.

Παρουσίαση με χρήσιμες συμβουλές για το πως προστατευόμαστε από τις πλημμύρες πραγματοποιήθηκε στο 6ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας από διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας κάλυψε υγειονομικά την εκδήλωση που διοργάνωσε το τμήμα AHEPA HJ-13 Argonauts Volou με θέμα: " Καρκίνος του μαστού - Η πρώτη υποψία ".
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε και η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας για το συνολικό εθελοντικό της έργο.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία μας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ιωνίας από εκπαιδευτές της Ελληνικής ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας.


Βρείτε μας στα Social Media