Νεά - Ανακοινώσεις

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας βραβεύθηκε από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας για τη συμμετοχή της στην κάλυψη Πρώτων Βοηθειών των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων στο μάθημα της κολύμβησης. Στην εκδήλωση έλαβαν χώρα και διάφορες δραστηριότητες σχετικές με το νερό, στις οποίες συμμετείχαν τα Μέλη μας και οι μικροί μας φίλοι.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τoν Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge Holcim για τη χορηγία του στην Ομάδα μας 1000 λίτρων καυσίμων. Ευχαριστούμε που αποδείξατε εμπράκτως τη στήριξη σας στο Εθελοντικό Έργο, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη συνέχιση του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με αφορμή τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου 2019 ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος διοργάνωσε σήμερα στην παραλία Αναύρου Βόλου καθαρισμό ακτής και βυθού. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας συμμετείχε στην εν λόγω δράση καλύπτοντας την υγειονομικά, ενημερώνοντας τους μαθητές για την ασφάλεια στη θάλασσα, αλλά και...

Άλλο ένα πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης EMP. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους!!!

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως την κα Μίνα Καλογήρου για τη χορηγία στην Ομάδα ενός Προπλάσματος Πρώτων Βοηθειών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μελων μας, των συμπολιτών μας αλλά και στην ενδυνάμωση του εθελοντικού πνεύματος.

Στα πλαίσια υποστήριξης της Διοίκησης και ενημέρωσης των πολιτών, με στόχο την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και σε εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη "Ξενοκράτης"(Υ.Α. 1299/7-4-2003 που εκδόθηκε σε εφαρμογή του άρθρου 17 του Ν.3013/2002), καθώς και του εγκεκριμένου "Γενικού Σχεδίου...

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Υγεία Βόλου Α.Ε. και τον Ιατρό κ. Ψαχούλα Ιωάννη για τη χορηγία τους στην Ομάδας μας ενός Σάκου Πρώτων Βοηθειών, ενός Παλμικού Οξύμετρου και ενός Πιεσόμετρου.
Η προσφορά σας αποτελεί σημαντική παράμετρο για τη συνέχιση του Έργου μας και την ασφάλεια...

Η Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, το Εμπορικό Επιμελητήριο και η Ομάδα Αegean Rebreath διοργανώνουν δράσεις καθαρισμού στη Μαγνησία με σκοπό την εγκατάσταση Σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ήταν εκεί με 12 διασώστες και το διασωστικό της σκάφος.