Νεά - Ανακοινώσεις

 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ήταν υπεύθυνη για την κάλυψη Πρώτων Βοηθειών της θεατρικής παράστασης "Καπράλος: Τα πρώτα βήματα" του ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αν θέλεις να ζήσεις κάτι διαφορετικό... Αν θέλεις να μάθεις τι σημαίνει να είσαι διασώστης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης... Αν θέλεις να συμμετέχεις σε μια επίδειξη με το υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας... τότε μπορείς να έρθεις στην παραλία του Βόλου, από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Τρίτη 17 του μήνα και ώρες...

Ξεκίνησαν οι αγώνες ενός από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Πόλης μας. Καθώς πρόκειται λοιπόν για μια διοργάνωση με πολλές απαιτήσεις, δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας.

Το τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας σε καθημερινή περιπολία συμβάλλοντας επικουρικά στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με σκοπό την Διασφάλιση Πυρασφάλειας του Νομού μας.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Μαγνησίας) διοργανώνει μέσα στο φθινόπωρο το 4ο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης για νέους εθελοντές διασώστες. Οι Θεματικές ενότητες που περιλαμβάνει η εκπαίδευση είναι οι παρακάτω:
- Μετεωρολογία
- Α' Βοήθειες
- Τακτική Αεροδιάσωσης
- Ορεινή Διάσωση (Τακτικές Αναρρίχησης & χρήση εξειδικευμένων υλικών)
- Επιβίωση
-...

Ένα ακόμη πιστοποιημένο σεμινάριο υπό την αιγίδα του Πανευρωπαικού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ERC BLS/AED πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου, από την Εκπαιδευτική Ομάδα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας. Ευχόμαστε, τις γνώσεις που αποκομίσατε σήμερα, να μην χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε ποτέ, αλλά όταν και αν χρειαστεί, θα...

Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της εταιρείας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού '' Καυκάς " Βόλου που σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από τα καταστήματα Λαμίας, Καρδίτσας, Τρικάλων κ' Λάρισας ανταποκρίθηκαν, άμεσα κ δυναμικά , στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας για τη συλλογή τροφίμων τα οποία και παραδόθηκαν στην κιβωτό του κόσμου.