Προσεχές Πρόγραμμα Σεμιναρίων

Tο τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Επίσης η πιστοποίηση θα συνοδεύεται και από ταυτότητα παροχέα Πρώτων Βοηθειών με προσωπικό Αρ. μητρώου στον οργανισμό.
Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει,
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ),
Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ)
Πλάγια Θέση Ασφαλείας ή Θέση Ανάνηψης
καθώς και ένα μεγάλο φάσμα από Βασικές Πρώτες Βοήθειες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Κάποια από τα αντικείμενα που εμπεριέχονται είναι:
Αντιμετώπιση Αιμορραγιών,
Σοκ,
Επιληψίας,
Πνιγμονής,
Πνιγμού,
Διαβήτη,
Λιποθυμίας,
Εγκεφαλικού,
Εγκαυμάτων,
Εμφράγματος
Νομική Κάλυψη στην παροχή Πρώτων Βοηθειών
κ.α.
Επίσης το σεμινάριο εμπεριέχει και πρακτική εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη.Το σεμινάριο είναι διάρκειας 16 ωρών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28/03/20 & 29/03/20 στην πόλη του Βόλου.
Για περισσότερες πληροφορίες, (κόστος και κράτηση θέσης) στο σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στo παρακάτω τηλ. (6981320360) καθημερινά 18:00 -21:00 (εκτός Κυριακής)
Λόγω ότι οι θέσεις θα είναι περιορισμένες κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν.

Το τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσει στις 30 Μαρτίου 2020 το πιστοποιημένο πρόγραμμα Emergency Oxygen Provider της EMP Medic First Aid στον Βόλo. Το πρόγραμμα που έχει διάρκεια 5 ωρών, απευθύνεται σε Πολίτες & Διασώστες και περιλαμβάνει την χορήγηση Οξυγόνου εκτάκτων αναγκών, τη χρήση των μέσων και τις μεθόδους της χορήγησης αυτής ( απλές μάσκες, ρινικούς καθετήρες, μάσκες μη επανεισπνοής, κ.α.), αξιολόγηση της αναπνοής, συνθήκες επιθετικού αερισμού με χρήση AMBU, χρήση παλμικού οξύμετρου κ.α.

Το πρόγραμμα πιστοποιεί διεθνώς σε επίπεδο Διαχείρισης Εξοπλισμού και Παροχής Οξυγόνου εκτάκτων αναγκών και έχει ως σκοπό να ενισχύσει τις γνώσεις των Παρόχου Πρώτων Βοηθειών, ως προς την χρήση του ιατρικού οξυγόνου, έτσι ώστε να υποστηρίζει ολοκληρωμένα τον πάσχοντα έως ότου φτάσει στο πεδίο επαγγελματική βοήθεια.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, είναι να έχει εν ισχύ πιστοποίηση βασικής Υποστήριξης Ζωής (BLS/AED) οποιουδήποτε οργανισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης στο σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στo παρακάτω τηλ. (6981320360) καθημερινά 18:00 - 21:00 εκτός Κυριακής. Λόγω ότι οι θέσεις θα είναι περιορισμένες κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν.


Όλα τα προγράμματα Πρώτων Βοηθειών της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας είναι πιστοποιημένα & Διεθνώς Αναγνωρισμένα από Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Οργανισμούς