Τοποθέτηση του ΑΕΑ στην παραλία της Κάτω Γατζέας από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2021-06-12

Τοποθετήθηκε σήμερα 12/6/21 ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής χορηγία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας στην περιοχή της Κάτω Γατζέας.

Ευχαριστούμε την βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ για την στήριξη και συμβολή της στο εγχείρημα με την χορηγία του ειδικού κουτιού ασφαλείας στο οποίο θα τοποθετηθεί ο Απινιδωτής.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κος Τράγαλος Κωνσταντίνος και μέλη του Δ.Σ. και του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου κος Ραμματάς Δημήτριος, ο Πρόεδρος Ευαγγελινός Ιωάννης του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Γεωργίου Νηλείας, ο ταμίας του συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Γατζέας κος Κουτσίκος Νικόλαος, καθώς και πολλοί μόνιμοι και μη, κάτοικοι της περιοχής.

Ο Εξωτερικός Αυτόματος Απινιδωτής αποτελεί ένα δώρο ζωής από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κάτω Γατζέας, ενώ στην συνεχεία θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος πιστοποιημένων σεμιναρίων ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι κάτοικοι να εκπαιδευτούν στην χρήση του.

Για τη διεξαγωγή της τελετής τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ περί Covid-19.