Πιστοποιημένο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2020-08-13

Tο τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Επίσης η πιστοποίηση θα συνοδεύεται και από ταυτότητα παροχέα Πρώτων Βοηθειών με προσωπικό Αρ. μητρώου στον οργανισμό.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει,

Θεωρητική εκπαίδευση με ενημερωτικά στοιχεία για την πανδημία Covid-19 (τρόποι μετάδοσης - προφύλαξης) καθώς και οι διαφοροποιήσεις στον αλγόριθμο του BLS/AED.

Πρακτική εκπαίδευση στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π) (σωστή χρήση της μάσκας, γαντιών κ.α.)

Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)

Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ)

Πλάγια Θέση Ασφαλείας ή Θέση Ανάνηψης

καθώς και ένα μεγάλο φάσμα από Βασικές Πρώτες Βοήθειες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Κάποια από τα αντικείμενα που εμπεριέχονται είναι:

Αντιμετώπιση Αιμορραγιών,

Σοκ,

Επιληψίας,

Πνιγμονής,

Πνιγμού,

Διαβήτη,

Λιποθυμίας,

Εγκεφαλικού,

Εγκαυμάτων,

Εμφράγματος

Νομική Κάλυψη στην παροχή Πρώτων Βοηθειών

κ.α.

Επίσης το σεμινάριο εμπεριέχει και πρακτική εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες για παιδιά και βρέφη.Το σεμινάριο είναι διάρκειας 16 ωρών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12/09/20 & 13/09/20 στην πόλη του Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, (κόστος και κράτηση θέσης) στο σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στo παρακάτω τηλ. (6981320360) καθημερινά 18:00 -21:00 (εκτός Κυριακής)

Λόγω ότι οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες λόγω της εναρμόνισης με του κανόνες ασφαλείας του ΕΟΔΥ και του Π.Ο.Υ σχετικά με την διεξαγωγή σεμιναρίων, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν.