Πιστοποιημένο σεμινάριο Αθλητικών Πρώτων Βοηθειών στην πόλη του Βόλου από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2021-11-09

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο "Πρώτες Βοήθειες στον Αθλητισμό" του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Αθλητιάτρων (European College Of Sports and Exercise Physicians - ECOSEP), στο οποίο πιστοποιήθηκαν 24 συμμετέχοντες, μέλη, προπονητές, γυμναστές, παράγοντες αθλητικών συλλόγων, ομάδων ή ενώσεων, τόσο από την πόλη του Βόλου, όσο και από Σκόπελο, Αλεξανδρούπολη, Αθήνα και Λάρισα.

Το πρόγραμμα αυτό είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών στον Αθλητισμό που υλοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου, και πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP), καθώς και όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με τον Covid-19. 

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του προγράμματος κο Γκούρτσα Νικόλαο και όλους τους εκπαιδευτές, για την πολύτιμη εκπαίδευση που μας παρείχαν. 

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση, υλοποιώντας πιστοποιημένα προγράμματα, τα οποία θα καταστήσουν πιο ασφαλή έναν τόσο νευραλγικό και υψίστης σημασίας τομέα όπως αυτός του Αθλητισμού.