Ολοκληρώθηκε η υγειονομική κάλυψη της εμποροπανήγυρης (Παζάρι) του Αλμυρού από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2022-09-01

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υγειονομική κάλυψη στην εμποροπανήγυρη (παζάρι) του Αλμυρού από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.Μετά από πρόσκληση του Δήμου Αλμυρού, η ομάδα βρισκόταν εκεί καθημερινά με πιστοποιημένους διασώστες, και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό. 

Συνολικά για όλες τις ημέρες της κάλυψης χρησιμοποιήθηκαν 21 διασώστες και τα δύο επιχειρησιακά οχήματα της ομάδας.Κατά την διάρκεια, προσφέρθηκαν πρώτες βοήθειες όπου χρειάστηκε, σε ευτυχώς ήπια περιστατικά, επίσης καταλυτική ήταν η συνδρομή και τελικά ο εντοπισμός ενός απολεσθέντα ηλικιωμένου από τους διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας. 

Τέλος το ενημερωτικό περίπτερο της ομάδας, επισκέφτηκε πλήθος επισκεπτών οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας.

Ευχαριστούμε τόσο τον Δήμο Αλμυρού και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία, όσο και τους χορηγούς και τα καταστήματα εστίασης του χώρου της εμποροπανήγυρης, που κάλυψαν τα μεταφορικά έξοδα των δύο επιχειρησιακών οχημάτων της ομάδας, αλλά και της ανάγκες σίτισης των διασωστών μας αντίστοιχα.