Κάλυψη του Πανελλήνιου κολυμβητικού αγώνα ανοιχτής Θάλασσας "Φιλοκτήτης 2022" από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2022-10-04

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 15ος πανελλήνιος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θάλασσας «Φιλοκτήτης» την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2022.Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Λάρισας , η Βάση Ετοιμότητας Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Δήμου Αγιάς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ν. Μαγνησίας, υποστήριξαν υγειονομικά των κολυμβητικό αγώνα και συνέδραμαν στην ασφάλεια των κολυμβητών μέσα και έξω από την θάλασσα.

Ο «Φιλοκτήτης», ο οποίος από το 2006 αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και ένα ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την περιοχή του Δήμου Αγιάς, αφού είναι ο μοναδικός - στο είδος του - αγώνας ανοικτής θάλασσας που διεξάγεται στον νομό της Λάρισας με συμμετοχές αθλητών από πόλεις της Θεσσαλίας, την Αθήνα, την Χαλκιδική, τα Ιωάννινα και από άλλες περιοχές της Ελλάδος με τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 13 έως 67 ετών!.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν, ο Δήμος Αγιάς και το «Las Ramblas - Spitaki» ενώ η άδεια διεξαγωγής του αγώνα εκδόθηκε έπειτα από την πρόσφατη αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη τους και την άριστη συνεργασία .