Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα Π.Α.Ε Βόλος - Π.Α.Ε Άρης από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας

2021-11-08

Κάλυψη Πρώτων Βοηθειών στον αγώνα ΠΑΕ Βόλος - ΠΑΕ Άρης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας. Η Ε.Ο.Δ Μαγνησίας συμμετείχε με πέντε διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό.

Οι διασώστες της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας χρειάστηκε να επέμβουν σε τρία περιστατικά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που προκλήθηκαν μεταξύ των οπαδών των ομάδων, και τα τρία εκτός του αγωνιστικού χώρου δύο στις κερκίδες και ένα εκτός γηπέδου. Στο ένα από αυτά χρειάστηκε και η συνδρομή του ασθενοφόρου της ΑΝΑΣΣΑ για να μεταφερθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο του Βόλου. 

 Για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα φαίνεται στην πράξη, το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων διασωστών μέσα στα γήπεδα, και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει και ο κατάλληλος διασωστικός εξοπλισμός.

Σαν Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας ευχόμαστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια περιστατικά μέσα στα γήπεδα, ώστε να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές για το τίποτα. Η "ευγενής" αντιπαλότητα να παραμένει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και να διαρκεί όσο ο αγώνας..... 90 λεπτά.