Επίσκεψη της Ε.Ο.Δ Μαγνησίας και των AHEPA HJ-13 Βόλου Αργοναύτες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

2022-04-15

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες την Τετάρτη 15 Απριλίου 2022 μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης επισκέφθηκε το διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχο Ιερεμία Νικόλαο και τον υποδιοικητή Αντιπύραρχο Γλιάτση Νικόλαο εν όψη της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου .Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα ,συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και θέματα εκπαίδευσης , προσφοράς αλλά και διοικητικής μέριμνας .

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες Βελούδος Λάμπρος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Οικονόμου Ηλία , το Μέλος του ΔΣ Πανουτσόπουλο Βασίλειο και τον Ειδικό Συνεργάτη του ΔΣ Αργυρίου Νικόλαο.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΕΟΔ Τράγαλος Κωνσταντίνος και ο Υπεύθυνος διεύθυνσης επιχειρήσεων Παπαμαρκάκης Σωτήριος.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου Αργοναύτες και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης βρίσκονται πάντα κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για να ενισχύσουν την λειτουργία και το έργο της .