Δωρεά ένος αναπηρικού αμαξιδίου και υγειονομικού υλικού από την Ε.Ο.Δ Μαγνησίας στα Τ.Ε.Π. του νοσοκομείου Βόλου

2021-12-10

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο και υγειονομικό υλικό πρόσφεραν εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας σήμερα το πρωί στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Ντόκος χαρακτήρισε θεάρεστο το έργο των εθελοντών τους οποίους ευχαρίστησε κι όπως ανέφερε "Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές της ΕΟΔ Μαγνησίας και τον Πρόεδρο Κώστα Τράγαλο, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΟΔ Μαγνησίας Κώστας Τράγαλος, έκανε λόγο για μια σημαντική ημέρα για την ΕΟΔ Μαγνησίας. Όπως τόνισε "Συγκεντρώνουμε και μαζεύουμε καπάκια σε διάφορα σημεία της πόλης και να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του Νοσοκομείου που μας έδωσε την άδεια να τοποθετήσουμε τους ειδικούς κάδους για την συλλογή καπακιών σε τρία σημεία στο νοσοκομείο. Δε σταματάμε εδώ. Αυτό είναι το δεύτερο αμαξίδιο και συνεχίζουμε. Βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή τη δράση και τον ευχαριστούμε".

Το αμαξίδιο παραδόθηκε με το νέο όχημα που απέκτησε πρόσφατα η ΕΟΔ Μαγνησίας, δωρεά της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Ο κ. Τράγαλος ανέφερε ότι, οι δράσεις της ΕΟΔ Μαγνησίας δεν σταματάνε, καθώς έχει γίνει πλέον θεσμός και θα πραγματοποιηθεί γι ακόμη μία χρονιά, το bazaar στην πλατεία Αγ. Νικολάου.